tiendas autorizadas freshly
TE ROOIBOS

TE ROOIBOS

INCI: Aspalathus Linearis Leaf Extract

Obtenció: a més de ser extensament utilitzat en infusions saludables, el te rooibos presenta unes excel·lents propietats per a ser usat en cosmètica natural. Presenta un alt poder antioxidant, antiinflamatori i antimicrobià.

Beneficis: el te rooibos, usat en productes per a la cura capil·lar, actua estimulant el creixement del cabell i reduint la seva caiguda. També aporta brillantor i suavitat. El poder antioxidant del rooibos fa referència el seu contingut en enzim superòxid dismutasa, que actua capturant radicals lliures.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS