tiendas autorizadas freshly
FLOR DE LOTUS SAGRAT

FLOR DE LOTUS SAGRAT

INCI: Nelumbo Nucifera Flower Extract

Obtenció: des de l'antiguitat va ser una flor característica del riu Nil, apreciada pels faraons d'Egipte. Després va ser portada a Síria i des d'allà, el seu cultiu va ser traslladat a l'Índia i la Xina. Àmpliament utilitzada per la medicina tradicional Ayurveda i Siddha per al tractament d'inflamacions, així com afrodisíac i tònic.

Beneficis: aquesta espècie de lotus forma part de l'actiu combinat dels extractes del lotus i del lotus d'Egipte. La seva acció inhibeix l'expressió del receptor de leptina per reduir la hipersecreció sebàcia. Aquest mecanisme d'acció disminueix l'expressió de les molècules implicades en la formació de sèu i els processos inflamatoris associats. Redueix els lípids del sèu causants de l'aparició d'inflamació i acne a la pell. El resultat es tradueix en -15% de brillantors, -41% d'imperfeccions, -44% síntesi de greixos.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS