tiendas autorizadas freshly
GRIFFONIA SIMPLICIFOLIA

GRIFFONIA SIMPLICIFOLIA

INCI: Griffonia Simplicifolia Seed Extract

Obtenció: Aquest extracte és obtingut a partir de les llavors de la Griffonia, un arbust llenyós natiu de l'Àfrica Occidental i Central.

Beneficis: Proporciona un film en la pell que protegeix del dany ambiental. Aquest efecte lifting deixa la pell molt més ferma i rejovenida. També actua com a protector solar enfront la radiació UV. Com a curiositat, cal destacar que les llavors d'aquesta planta presenten una elevada concentració del precursor natural de la serotonina, un neurotransmissor conegut popularment com " l'hormona de la felicitat ".

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS