tiendas autorizadas freshly
PROPANEDIOL

PROPANEDIOL

INCI: Propanediol

Obtenció: ingredient 100% natural aprovat per Ecocert obtingut de la canya de sucre. És la perfecta alternativa natural i biodegradable als glicols provinents del petroli.

Beneficis: s'utilitza en cosmètica com a agent humectant, emol·lient i solvent. Les seves propietats sensorials a la pell són excel·lents i redueixen les irritacions. També actua com a agent controlador de la viscositat.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS