Llavors de xia! El superfood també present en la cosmètica natural


Les llavors de xia són conegudes pels seus magnífics beneficis. En aquest post t'explicarem els seus sorprenents orígens i com treure el màxim partit dels seus beneficis rejovenidors i revitalitzants. Si no t'ho vols perdre... Continua llegint!

Llavors de xia, una font de fibra i calci

Les llavors de xia són un superfood molt conegut, gràcies als seus nutrients i vitamines que la converteixen en una gran font de fibra i calci per al nostre organisme. Per això, és molt recomanable incorporar aquest ingredient a la nostra alimentació. Existeixen moltes receptes que ens ho poden facilitar. Per exemple, pots afegir les llavors com a topping a les teves torrades o, també, les pots introduir a la teva dieta amb el pa. També, pots complementar els teus bowls de fruites amb aquestes petites llavors. Una altra alternativa, és abocar les llavors en un recipient ple d’aigua i deixar-les reposar a la nevera, durant 15 minuts. D’aquesta manera, agafen una deliciosa i agradable consistència gelatinosa per als teus batuts que aportaran un gran benefici per al teu sistema digestiu. Mira com ho fa la @laurafruitfairy! T'animes a provar-ho?

semillas-chia-freshly-cosmetics

Incorporar llavors de xia a la nostra alimentació és una idea molt bona, però… I si també les incorporem a la nostra rutina beauty? D’aquesta manera, podrem gaudir dels seus beneficis tant per fora com per dins!

A Freshly, ens encanta incorporar a les nostres formulacions ingredients naturals beneficiosos per al nostre organisme. L'oli de llavor de xia és un d'ells, presenta increïbles propietats per a la nostra pell i cabell. Queda't i descobreix els seus beneficis!

Els beneficis de l'oli de llavor de xia per la pell i el cabell 

L'oli de xia és una font vegetal que conté més d'un 60% d'Omega 3 que ens ajuda a augmentar la producció de col·lagen, que actua com un agent anti-aging combatent les arrugues, l'acne, les imperfeccions i aconseguint una pell suau i jove. També és ideal per a pells sensibles, seques i irritades, gràcies al seu alt contingut en minerals i vitamines, ja que ajuden a hidratar i retenir aquesta hidratació a la nostra pell. La vitamina E que conté, presenta una capacitat rejovenidora i antioxidant, que ens permet reduir els efectes negatius dels radicals lliures. A més, els tocoferols, fitoesterols i àcids grassos essencials que conté aquest poderós oli, calmen la pell.

Per si no fos poc, l'oli de llavor de xia és ric en minerals com el calci, el zinc, el ferro, el fòsfor, el magnesi i el potassi. La combinació de tots ells, ens ajuden a augmentar la hidratació de les cèl·lules, il·luminar i revitalitzar la pell. A més, millora l'activitat muscular disminuint, així, la inflamació de la nostra pell. Aquest oli, també és ideal per a enfortir i donar lluentor de forma natural al nostre cabell. L'oli de xia també conté àcid linoleic, un àcid gras essencial, que el nostre organisme no pot crear i, per tant, ha d'obtenir-lo de l'exterior. L'àcid linoleic és conegut per les seves propietats anti-aging i reafirmants i, per això, es converteix en un gran aliat.

semillas-chia-freshly-cosmetics

En quins productes de cosmètica natural puc trobar l'oli de llavors de xia?

En els nostres productes Freshly hi pots trobar l'oli de llavors de xia, com en el Golden Radiance Body Oil per reafirmar i nodrir la pell en profunditat, la Nourish Restore Hair Mask per enfortir i aportar lluminositat al cabell, el Rose Quartz Facial Cleanser per tractar i reduir brillantors, granets i regular la secreció sebàcia i, també, el Red Velvet Oil Serum per aportar nutrició, fermesa, elasticitat, lluminositat i gran vitalitat al nostre rostre. Because what's inside matters!

L'origen de les llavors de xia

Les llavors de xia provenen d'una planta herbàcia pertanyent a la família de la menta. Les seves diminutes i rodones llavors de 2 milímetres d'ample, es troben a l'interior d'aquesta planta. Les llavors de xia són conegudes des de fa segles, els asteques les consideraven com un tresor. De fet, oferien les llavors com a ofrena, durant les èpoques de collita, a la deessa Chicomecotly (deessa del blat de moro i la fertilitat), amb la fe d’obtenir unes bones collites.

Actualment, l'oli de les llavors de xia és molt utilitzat en la cosmètica natural, pels seus excel·lents beneficis. S'extreu mitjançant pressió en fred de les llavors.

Recorda que, comprant a Freshly Cosmetics, contribueixes a una cosmètica natural que respecta els animals i l'entorn i que, a més, està repleta d'ingredients naturals beneficiosos per al teu cos! Compartir és de savis... I per això, cada mes descobriràs els beneficis d'un nou ingredient! Descobrim junts el següent? Comparteix amb nosaltres les teves impressions, rutines i experiències amb cosmètica natural als comentaris del Blog o a través d'Instagram. Ens encanta compartir experiències amb vosaltres! I continua passant-te per aquí, cada setmana pugem contingut nou i prometem que t'encantarà.

Descompte Freshly Cosmetics
Descompte Freshly Cosmetics

Deixa un comentari