×
(0 resultats)

Si encara no tens clar el que estàs buscant, pots començar per aquí:

tiendas autorizadas freshly
OLI DE ROSELLA

OLI DE ROSELLA

INCI: Papaver Somniferum Seed Oil

Obtenció: s'obté de la primera premsada de les llavors de la rosella, un gènere de plantes angiospermes.

Beneficis: l'oli de llavor de rosella és excepcionalment ric en àcids grassos poliinsaturats, entre els quals es troba l'àcid linoleic. Aquest àcid gras essencial no sintetitzat pel cos intervé en la regulació de la hidratació i la reestructuració de l'epidermis. És per això que aquest oli té propietats nutritives, hidratants i reestructurants. També conté vitamines del grup B i és ric en flavonoides, potents agents antioxidants que proporcionen protecció davant els radicals lliures.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS