tiendas autorizadas freshly
OLI DE MARULA

OLI DE MARULA

INCI: Sclerocarya Birrea Seed Oil

Obtenció: aquest oli vegetal s'obté de les llavors de l'arbre de la Marula, una espècie silvestre nativa del sud d'Àfrica.

Beneficis: aquest oli, conegut com el "miracle africà", actua com hidratant, nutritiu, revitalitzant i antioxidant (posseeix un 16% més d'antioxidants que altres olis com el d'argan) i és especialment adequat per a pells seques i danyades. És ric en vitamina C, enforteix la barrera lipídica de la pell i la protegeix dels factors ambientals nocius.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS