×
(0 resultats)

Si encara no tens clar el que estàs buscant, pots començar per aquí:

tiendas autorizadas freshly
OLI DE ROSA MOSQUETA

OLI DE ROSA MOSQUETA

INCI: Rosa Moschata Seed Oil

Obtenció: aquest oli vegetal s'extreu de les llavors d'un arbust anomenat Rosa moschata, conreat a Xile i Argentina.

Beneficis: és un dels olis imprescindibles per a la cura de la pell. Presenta un elevat poder per tractar cicatrius, estries i flacciditat cutània. Això es deu gràcies al seu elevat contingut en àcids grassos poliinsaturats, contenint fins a un 49% d'àcid linoleic i un 34% de linolènic, relacionats directament amb la síntesi de col·lagen. També és ric en vitamines A, C i E.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS