×
(0 resultatsresultat)

Si encara no tens clar el que estàs buscant, pots començar per aquí:

tiendas autorizadas freshly
POLISACÀRID D'ALGA PARDA

POLISACÀRID D'ALGA PARDA

INCI: Algin

Obtenció: també conegut com àcid alguínic, es tracta d'un polisacàrid que prové de les algues marines marrons, més concretament de la seva pared cel·lular.

Beneficis: presenta una enorme capacitat d'absorció d'aigua. S'infla notablement quan entra en contacte amb l'aigua i crea una estructura gelatinosa. És per això que s'utilitza com aglutinador, emulsionant i formador de pel·lícula, així com, un controlador de la viscositat de la formulació.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS