×
(0 resultatsresultado)

Si encara no tens clar el que estàs buscant, pots començar per aquí:

tiendas autorizadas freshly
ALUMINA

ALUMINA

INCI: Alumina

ObtenciónMineral d'obtenció natural, format per òxid d'alumini.

BeneficiosEn cosmètica s'utilitza com a espessidor i texturitzant. A diferència del sulfat d'alumini utilitzat com antitranspirant en desodorants i que està categoritzat com disruptor hormonal, l’alumina s'ha demostrat totalment segura utilitzada en cosmètica natural.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS