×
(0 resultatsresultado)

Si encara no tens clar el que estàs buscant, pots començar per aquí:

tiendas autorizadas freshly
AMETLLA

AMETLLA

INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Extract

Obtenció: L'ametlla s'obté de l'ametller, un arbre de la família de les rosàcies. Tot i ser cultivat en la zona del mediterrani, és originari d'Àsia occidental i central. Conté grasses monoinsaturades i omegues 3 i 6.

Beneficis: Les ametlles són conegudes per les seves propietats antioxidants. Estimulen la formació de col·lagen i elastina. Actuen sobre la pell de forma ràpida i profunda, sense aportar sensació pesada. Són molt nutritives i ajuden a equilibrar el pH de la pell. Són el perfecte ingredient per tota mena de productes i pells. A més, també ajuden en l'acció dels altres ingredients d'un producte.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS