tiendas autorizadas freshly
ASTAXANTINA

ASTAXANTINA

INCI: Astaxanthin Oil

Obtenció: extreta de la microalga d'aigua dolça Haematococcus Pluvialis. És la base de l'alimentació de flamencs, salmons o llagostins, i d'aquí el color vermellós que els caracteritza.

Beneficis: és l'antioxidant més potent que existeix en la natura. La seva activitat contra l'oxidació és 1.000 vegades superior a la del Coenzim Q10 i 65 vegades superior a la de la Vitamina C. Aquest carotenoide s'utilitza per a la reparació de danys a la pell i com a ingredient anti-envelliment. És un antiinflamatori natural, promou la hidratació i protegeix enfront la radiació solar.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS