×
(0 resultatsresultat)

Si encara no tens clar el que estàs buscant, pots començar per aquí:

tiendas autorizadas freshly
BACILLUS FERMENT

BACILLUS FERMENT

INCI: Bacillus Ferment

Obtenció: s'obté de la fermentació de Bacillus. Aquests són un gènere de bacteris en forma de bastí i gram positiu.

Beneficis: eliminen les cèl·lules mortes de la pell per suavitzar la superfície de la pell. A més, funcionen com un procés d'exfoliació enzimàtic, no mecànic, proporcionant una pell més jove.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS