tiendas autorizadas freshly
BENZYL  ALCOHOL

BENZYL ALCOHOL

INCI: Benzyl Alcohol

ObtencióL'alcohol benzílic és un conservant suau àmpliament utilitzat en cosmètica en productes cosmètics amb base aquosa. Aquest conservant està aprovat per la certificadora EcoCert.

BeneficisPreveu el creixement i reproducció dels microorganismes, protegint així els cosmètics i productes de cura personal de la deterioració.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS