tiendas autorizadas freshly
BERGAMOTA

BERGAMOTA

INCI: Citrus Aurantium Bergamia Fruit Extract

Obtenció: Aquest extracte s'obté del fruit cítric de la bergamota (C. bergamia). És extret de les seves glàndules oleaginoses que es troben en la superfície del fruit.

Beneficis: En cosmètica s'utilitza sobretot perquè aporta una aroma refrescant de manera que es ideal per usar-lo en banys refrescants i vigoritzats. Té moltes propietats terapèutiques: calmant, cicatritzant, desodorant entre d'altres. És especialment beneficiós per tractar pells grasses i amb tendència a l'acne. També és un bon remei natural per tractar el cuir cabellut gras i amb caspa.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS