tiendas autorizadas freshly
BETA-SITOSTEROL

BETA-SITOSTEROL

INCI: Beta-Sitosterol

ObtencióÀcid gras d'origen vegetal. El Beta-Sitosterol es genera de forma natural en moltes fruites, verdures, fruits secs i llavors. És similar al colesterol, que es produeix de forma natural a la pell i es considera part de la matriu intercel·lular de la pell.

BeneficisAplicat a la pell, aporta hidratació i actua com a agent antiinflamatori.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS