tiendas autorizadas freshly
OLI DE CANOLA

OLI DE CANOLA

INCI: Canola Oil

Obtenció: L'oli de canola s'obté de la Brassica Napusl, planta de la família de les brassicàcies. Es cultiva en tot el món per diferents usos, des de la cuina a la posterior fabricació de biodièsel.

Beneficis: Té propietats regeneratives i calmants. Actua com emulant i condicionador de la pell.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS