×
(0 resultatsresultado)

Si encara no tens clar el que estàs buscant, pots començar per aquí:

tiendas autorizadas freshly
CARDAMOMO

CARDAMOMO

INCI: Elettaria Cardamomum Seed Extract

Obtenció: Aquest extracte s'extreu de les llavors del cardamom, també conegut com a arbre del paradís.

Beneficis: El seu principal ús en cosmètica és per a la producció de perfums donades les seves  excel•lents propietats aromàtiques. Sobre la pell té un efecte revitalitzador i relaxant.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS