tiendas autorizadas freshly
CASTANYER D’ÍNDIES

CASTANYER D’ÍNDIES

INCI: Aeculus Hippocastanum Seed Extract

Obtenció: El castanyer d'índies és un arbre d'origen asiàtic que pertany a la família de les sapindáceas. És molt ric en molècules com saponines i flavonoides. També conté tanins, midó i proteïnes. La seva composició és molt variada, d'aquí tots els beneficis que ofereix. És ideal per a les pells més sensibles.

Beneficis: S'usa per tractar problemes vasculars en el cabell i la pell. Com a tònic, el Castanyer d'Índies, ajuda a descongestionar els vasos sanguinis i la seva escina té propietats antiinflamatòries. Aquestes propietats el converteixen en un ingredient perfecte per enfortir el reg sanguini capil·lar. També se li atribueixen propietats cicatritzants, antioxidants i hemostàtiques (és capaç de retenir les hemorràgies).

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

Skincare Detox Plan Skincare Detox Plan

Skincare Detox Plan

Xampú + Gel + Tònic + Exfoliant + Crema reafirmant

Preu

79,00 €

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS