tiendas autorizadas freshly
CETEARYL ALCOHOL

CETEARYL ALCOHOL

INCI: Cetearyl Alcohol

Obtenció: barreja d'alcohols cetílicos i esteàrics que es produeixen de forma natural en petites quantitats en les plantes.

Beneficis: tenen la capacitat d'impedir que una emulsió es separi en la seva part oleosa i aquosa. Aquests ingredients també s'utilitzen per alterar el gruix dels productes líquids i per augmentar la capacitat de formació d'escuma o per estabilitzar-les.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS