tiendas autorizadas freshly
CETEARYL OLIVATE

CETEARYL OLIVATE

INCI: Cetearyl Olivate

Obtenció: És un emulsionant no icònic format de cetearyl alcohol i àcids grassos de l'oli vegetal d'oliva.

Beneficis: A més, de tenir la funció d'emulsionant suavitza la pell i és apte per a tota mena de pell. La seva compatibilitat amb la pell és molt elevada, proporcionant una ràpida absorció i un acabat molt sedós.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS