tiendas autorizadas freshly
XICOIRA

XICOIRA

INCI: Cichorium Intybus Root Oligosaccharides

Obtenció: La xicoira o escarola és una planta herbàcia de la família de les asteràcies, precedent d'Àfrica, Àsia i Europa. S'utilitza en gastronomia, en infusions, amanides o també cuinada. Des de l'Edat Mitjana es coneix pel seu ús en la medicina per tractar malalties del sitsema digestiu i del fetge.

Beneficis: Els oligosacàrids s'obtenen de l'arrel de la xicoira actuen formant una pel·lícula sobre la superfície de la pell, allisant-la i esborrant així les línies d'expressió. A mitjà termini ajuden a aportar tensió superficial a la pell per un efecte lífting. A més quan l'apliquem aporten un acabat lluminós i rejovenit a la pell.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS