tiendas autorizadas freshly
COCAMIDOPROPYL BETAINE

COCAMIDOPROPYL BETAINE

INCI: Cocamidopropyl Betaine

ObtencióSurfactante amfotérico, tensioactiu, derivat de l'oli de coco, que pertany a la família de les betaines. Les betaines tenen una detergència mitjana i se solen utilitzar com a co-surfactants, és a dir, que sempre van acompanyades d'altres surfactants.

BeneficisNetegen sense ressecar, potencien la formació d'escuma, presenten una baixa irritabilitat i redueixen possibles irritacions d'altres surfactants com els sulfats, per això s'utilitzen fins i tot en cosmètics per a nadons.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS