tiendas autorizadas freshly
COCO-CAPRYLATE/CAPRATE

COCO-CAPRYLATE/CAPRATE

INCI: Coco-Caprylate/Caprate

ObtencióIngredient d'origen vegetal obtingut del coco.

BeneficisPresenta una elevada biocompatibilitat amb la nostra pell, per això té la capacitat de penetrar i ajudar a la nostra pell a reparar-se. Aporta una increïble sensació de suavitat a la pell.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS