tiendas autorizadas freshly
CRAMBE ABYSSINICA

CRAMBE ABYSSINICA

INCI: Crambe Abyssinica Seed Oil Phytosterol Esters

Obtenció: L'oli de crambe és obtingut a partir de les llavors de la Crambe abyssinica, una planta nativa de la zona del mediterrani.

Beneficis: Actua directament en l'epidermis creant un film delicat que imparteix confort i protecció a la pell. A més és un excel·lent agent hidratant.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS