tiendas autorizadas freshly
CÚRCUMA

CÚRCUMA

INCI: Curcuma Longa Root Extract

Obtenció: La Curcuma Longa, coneguda com a cúrcuma, és una planta de la família de les zingiberàcies, originària de l'Índia. L'extracte de l'arrel s'utilitza com a colorant alimentari groc. És una de les espècies més utilitzades en la gastronomia a l'Índia, tot i que s'ha estès a escala mundial.

Beneficis: Aquest ingredient està sent objecte de nombroses investigacions per determinar els seus possibles efectes positius en el tractament de malalties i problemes alimentaris. Sobre la pell té acció antisèptica i també antiinflamatoris. A més conté curcumina, un poderós antioxidant amb poder cicatritzant i regenerador.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS