tiendas autorizadas freshly
OLI ESSENCIAL DE PASTANAGA

OLI ESSENCIAL DE PASTANAGA

INCI: Daucus Carota Sativa Seed Oil

Obtenció: La pastanaga és una hortalissa de la família de les apiàcies. Conté carotenoides i vitamina B6. S'utilitza en alimentació, tant crua com cuinada i té un perfil nutricional molt bo, gràcies al seu contingut en vitamines i minerals.

Beneficis: L'oli essencial de pastanaga té activitat astringent i antisèptica. Conté flavonoides beneficiosos per la pell com els isoflavonoides. Aplicat sobre la pell destaca per la seva emulsió, i a més té efectes revitaizants i curatius enfocats a tractaments d'escemes i psoriasis.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS