tiendas autorizadas freshly
DIÒXID DE TITANI

DIÒXID DE TITANI

INCI: CI 77891/Titanium Dioxide

ObtenciónEl diòxid de titani que inclou aquesta formulació és d'origen mineral natural, s'obté del mineral de rutil.

BeneficiosTé la capacitat d'actuar com a protector solar reflectint i dispersant les radiacions. Actua en la pell de forma superficial com un mirall, aportant una barrera efectiva contra els rajos solars. No penetra a través de la pell, oferint una protecció totalment saludable. El seu poder de protecció és altament efectiu contra les radiacions UVB, llum visible i IR.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS