tiendas autorizadas freshly
EXTRACTE D'ACACIA

EXTRACTE D'ACACIA

INCI: Acacia Concinna Fruit Extract

Obtenció: Prové d'un arbust originari d'Àsia, molt comú en les zones càlides del centre i sud de l'Índia. Les beines dels fruits, fulles i escorça de la planta s'assequen i es molen fins a obtenir una pols.

Beneficis: S'ha utilitzat a l'Índia durant centenars d'anys en la tradició aiurvèdica per a rentar el cabell. És reconegut com un excepcional netejador de la pell, molt suau i capaç d'eradicar la caspa.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS