×
(0 resultatsresultado)

Si encara no tens clar el que estàs buscant, pots començar per aquí:

tiendas autorizadas freshly
GERD

GERD

INCI: Rubus Idaeus Fruit Extract

Obtenció: Aquest ingredient és l'extracte oliós del gerd, el fruit d'una planta silvestre coneguda amb el nom de Rubus Idaeus, pertanyent a la família de les Rosàcies. Habita de forma natural en llocs pedregosos o en terrenys granítics de boscos humits. Procedeix de l'Àsia Menor. No obstant això, és una planta comunament conreada en zones amb climes temperats o freds.

Beneficis: Conté vitamines A, D i E i omegues 3 i 6. Es caracteritza per la seva activitat hidratant i emol·lient. Actua reparant i protegint tot tipus de pells, sent molt adequat per a pells sensibles.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS