tiendas autorizadas freshly
GLICERINA VEGETAL

GLICERINA VEGETAL

INCI: Glycerin

Obtenció: s'obté a partir de les plantes (oli de soja o de coco per exemple) per hidròlisi de greixos i per la fermentació de sucres. El glicerol es troba de forma natural en la nostra pell i es considera un compost amb reparacions.

Beneficis: és una de les moltes substàncies en la pell que ajuden a mantenir la barrera cutània, prevenir la sequedat i la descamació. Amb la seva aplicació s'aconsegueix una pell més nodrida i per al rostre funciona com a tractament per a l'acne. També elimina el cúmul de greix i millora l'aparença del cabell. La glicerina vegetal pot ser utilitzada com a diluent i substituta de l'alcohol en el moment de preparar extractes d'herbes.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS