tiendas autorizadas freshly
GLYCERYL  OLEATE

GLYCERYL OLEATE

INCI: Glyceryl Oleate

Obtenció: monoéster natural derivat del glicerol i l'àcid oleic. Crea emulsions d'aigua en oli on l'aigua és el compost més abundant, però també pot ser utilitzat com un co-emulsionant i espessant per a formulacions on l'oli és el majoritari.

Beneficis: és usat com a emulsionant i co-tensioactiu no iònic en diversos productes per a la pell i la cura del cabell. Deixa la pell suau amb una sensació lleugera i agradable.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS