tiendas autorizadas freshly
GLYCERYL STEARATE

GLYCERYL STEARATE

INCI: Glyceryl Stearate

Obtenció: aquest ingredient deriva de la glicerina i l'àcid esteàric, un àcid gras obtingut a partir d'olis vegetals. Es troba de forma natural en el cos humà pel que és totalment respectuós amb la nostra pell.

Beneficis: actua com un lubrificant en la superfície de la pell, donant-li un aspecte suau, llis i lleuger. També retarda la pèrdua d'aigua mitjançant la formació d'una barrera protectora i protegeix la pell enfront del dany causat pels radicals lliures. A més, en termes de formulació, ajuda a estabilitzar emulsions d'oli en aigua mitjançant la reducció de la tensió superficial de les substàncies presents.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS