tiendas autorizadas freshly
GLYCERYL UNDECYLENATE

GLYCERYL UNDECYLENATE

INCI: Glyceryl Undecylenate

Obtenció: èster de glicerina i àcid undecilènic. Deriva de la combinació de l'oli de ricí, obtingut a partir de les llavors de la planta ricí, i de la glicerina de la canola, una planta de la família de les brassicàcies.

Benefici: normalment és utilitzat com a emulsionant en productes cosmètics. També presenta activitat anti-microbiana.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS