tiendas autorizadas freshly
CERA DE GIRA-SOL

CERA DE GIRA-SOL

INCI: Helianthus Annuus Seed Cera

Obtenció: Aquesta cera s'obté de les pepites de gira-sol Helianthus Annuus, principalment del pericarpi i dels teguments.

Beneficis: Destaca pel seu contingut en àcids grassos essencials i vitamines A, D i E. Representa un excel·lent agent reparador i actua contra l'oxidació dels lípids de la pell. Prevé la deshidratació i té propietats calmants, nutritives i antibacterianes.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS