tiendas autorizadas freshly
FLOR DE SANT JOAN

FLOR DE SANT JOAN

INCI: Helichrysum Italicum Extract

Obtenció: L'extracte de la flor de Sant Joan, també coneguda com a curry pel seu perfum especiat, es troba en sòls arenosos de zones assolellades.

Beneficis: Aconsegueix calmar i confortar qualsevol reacció de la pell de forma immediata. Actua estimulant la pròpia alliberació de molècules calmants, conegudes com a beta-endorfines. A més redueix els activadors de la inflamació, reduint així la barrera cutània i proporciona un efecte de confort i relaxació, millorant el benestar general de la pell.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS