tiendas autorizadas freshly
INSAPONIFICABLES D'OLI DE GIRASOL

INSAPONIFICABLES D'OLI DE GIRASOL Eco Eco

INCI: Helianthus Annuus Seed Oil Unsaponifiables

Obtenció: La part insaponificable de l'oli de girasol és un actiu que es troba de forma natural en les llavors d'Helianthus Annuus. Aquestes molècules són molt preades per les seves propietats cosmètiques.

Beneficis: Les seves dues principals funcions són hidratar i calmar. Actua estimulant la síntesi de lípids clau que enforteixen la barrera dèrmica i asseguren la hidratació. A més actua en els mediadors de la inflamació, calmant les pells que presenten símptomes d'inflamació.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS