×

Si encara no tens clar el que estàs buscant, pots començar per aquí:

tiendas autorizadas freshly
ISOAMYL COCOATE

ISOAMYL COCOATE

INCI: Isoamyl Cocoate

Obtenció: És l'èster generat a partir de l'alcohol i àcids grassos de coco.

Beneficis: Es tracta d'un emolient natural lleuger que té una baixa viscositat, a més d'absorvir-se fàcilment sense deixar una película grassa a la pell. Presenta propietats suavitzants.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS