×

Si encara no tens clar el que estàs buscant, pots començar per aquí:

tiendas autorizadas freshly
ISOAMYL LAURATE

ISOAMYL LAURATE

INCI: Isoamyl Laurate

Obtenció: És un èster d'àcid gras producte de la reacció entre l'alcohol isoamílic i l'àcid làuric. Té una consistència líquida oliosa i és transparent.

Beneficis: S'empra com emoliente, a més d'agent protector de la pell i el cabell. Proporiciona un acabat lleuger, que evita la pèrdua d'hidratació. Té una bona miscibilitat amb altres sufractantes.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS