×
(0 resultatsresultat)

Si encara no tens clar el que estàs buscant, pots començar per aquí:

tiendas autorizadas freshly
GESSAMÍ SAMBAC

GESSAMÍ SAMBAC

INCI: Jasminum Sambac Flower Extract

Obtenció: El gessamí d'aràbia o sambac prové en realitat d'una petita regió a les valls del sud de l'Himàlaia. Avui en dia està extés per zones tropicals humides i es cultiva a tot el món. Les seves flors s'obren per la nit i es tanquen pel matí. S'utilitza com fragant en perfums i té de gessamí per les seves propietats antidepressives i relaxants.

Beneficis: Conté glucòsids irioides, flavonoides i àcid protocatecuic. S'ha demostrat que augmenta el col·lagen i té propietats antiinflamatòries, a més, te una forta activitat antitirosinasa, actuant com agent despigmentant per la pell.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS