×

Si encara no tens clar el que estàs buscant, pots començar per aquí:

tiendas autorizadas freshly
LACTOBACILLUS FERMENT LYSATE

LACTOBACILLUS FERMENT LYSATE

INCI: Lactobacillus Ferment Lysate

Obtenció: és un ingredient probiòtic procedent del àcid làctic.

Beneficis: té una funció regulatoria del sistema inmunitari, millorant la salut i l'aspecte de la pell, a més de millorar la seva capacitat regeneradora. També presenta una acció calmant i antiinflamatòria dual.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS