tiendas autorizadas freshly
LACTOCOCCUS FERMENT LYSATE

LACTOCOCCUS FERMENT LYSATE

INCI: Lactococcus Ferment Lysate

Obtenció: Es tracta d'un complex basat en probiòtics que és obtingut a partir del lisat de bacteris Lactococcus Lactis fermentats en condicions específiques.

Beneficis: Actua estimulant la renovació cel·lular de la pell, eliminant la capa de cèl·lules mortes d'aquesta i reforçant significativament la funció de barrera de l'epidermis. També té propietats antimicrobianes i de defensa enfront de la pol·lució de l'ambient i el seu impacte en la pell.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS