×

Si encara no tens clar el que estàs buscant, pots començar per aquí:

tiendas autorizadas freshly
LAURYL/MYRISTYL POLYRICINOLEATE

LAURYL/MYRISTYL POLYRICINOLEATE

INCI: Lauryl/Myristyl Polyricinoleate

Obtenció: És un compost orgànic derivat d'alcohols làurics i mirilstilics (alcohols grassos presents en els olis de coco i palma) i de l'àcid ricinoleic (un àcid gras que es troba en l'oli de ricí).

Beneficis: Té propietats condicionadores i s'utilitza en el tractament dels cabells per aportar hidratació, i deixar una sensació suau que faciliti el pentinat.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS