×
(0 resultatsresultat)

Si encara no tens clar el que estàs buscant, pots començar per aquí:

tiendas autorizadas freshly
LAVANDA

LAVANDA

INCI: Lavandula Angustifolia Flower/Leaf/ Stem Extract

Obtenció: la lavanda és un arbust procedent dels països mediterranis d'Europa i Àfrica. Aquest extracte s'obté de les flors, les fulles i la tija de la lavanda.

Beneficis: el seu principal ús en cosmètica és la producció de perfums donades les seves excel·lents propietats aromàtiques i calmants. Aquesta planta medicinal és capaç d'oferir protecció i hidratació a la pell. També pot actuar regenerant i fins i tot rejovenint.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

Energy C Facial Mask | Freshly Cosmetics Energy C Facial Mask | Freshly Cosmetics

Energy C Facial Mask

Mascareta energètica - 50ml

Preu regular

26,00 €

Preu

18,20 €

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS