×
(0 resultatsresultat)

Si encara no tens clar el que estàs buscant, pots començar per aquí:

tiendas autorizadas freshly
ÀCID MALIC

ÀCID MALIC

INCI: Malic Acid

Obtenció: Àcid orgànic, s'obté de vegetals, sobretot de fruites que no han madurat totalment. Forma part de manera natural en el metabolisme de plantes i animals, el nostre cos el produeix al convertir els carbohidrats en energia.

Beneficis: S'utilitza en productes cosmètics per regular el pH. Té un sabor intens característic. Sobre la pell regula el pH i fomenta la retenció d'hidratació i també promou la regeneració cel·lular.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS