tiendas autorizadas freshly
OLI D'ALVOCAT

OLI D'ALVOCAT

INCI: Persea Gratissima Oil

Obtenció: aquest oli vegetal s'obté per pressió en fred de l'os i la polpa de l'alvocat. És ric en antioxidants, àcids grassos, proteïnes i minerals. Conté vitamines E, A, B2, B3.

Beneficis: el seu efecte protector i regenerador protegeix la pell dels agents externs. Estudis han demostrat que ajuda a reduir la dermatitis i a millorar els processos de cicatrització. Millora la hidratació de les pells seques i danyades. També actua com a emulsionant.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS