tiendas autorizadas freshly
OLI D’ARGÀ

OLI D’ARGÀ Eco Eco

INCI: Argania Spinosa Kernel Oil

Obtenció: l’ argan és un arbre de mida petita amb tronc espinós natiu de la regió sud-oest del Marroc. El seu oli prové de l'extracte de les llavors que l'arbre produeix. La llavor és una espècie d'ametlla que es va aixafant de forma manual fins que s'extreu el greix i d'aquí s'obté l'oli. L'extracció d'oli d'argan és una tradició molt pròpia de la cultura berber.

Beneficis: conegut com l'or líquid, la seva principal funció és nodrir la pell i mantenir el cabell sedós, manejable i amb brillantor. És altament hidratant i conté vitamines (vitamina E majoritàriament), antioxidants i àcids grassos essencials (80%). No deixa la pell greixosa, pel que és apte per a pells grasses amb tendència acneica. A més és cicatritzant i adequat per calmar eritemes.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS