tiendas autorizadas freshly
OLI DE BAOBAB

OLI DE BAOBAB Eco Eco

INCI: Adansonia Digitata Seed Oil

Obtenció: El baobab rep el seu nom pel terme buhibab, que en àrab significa ""pare de moltes llavors"". Conté vuit espècies, de les quals la més coneguda creix a Àfrica continental. El seu oli s'obté del premsatge en fred de les seves llavors.

Beneficis: Té propietats hidratants, protectores, calmants i fortificants. És un eficaç ingredient anti-aging. Els seus nutrients mantenen l'equilibri lipídic de la pell, donant-li un aspecte i tacte molt suau.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS