tiendas autorizadas freshly
OLI DE CAMELINA

OLI DE CAMELINA Eco Eco

INCI: Camelina Sativa Seed Oil

Obtenció: La camelina és una planta herbàcia de la família crucífera. El valuós oli de camelina es troba en les llavors del seu fruit. Té una llarga història de cultiu a Europa i també està molt estesa a Amèrica del Nord.

Beneficis: Aplicada en la pell promou la renovació cel·lular i aporta efectes antiinflamatoris i calmants. Té propietats regeneradores i emol·lients i és perfecte per a combatre l'estrès ambiental.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS