×
(0 resultatsresultat)

Si encara no tens clar el que estàs buscant, pots començar per aquí:

tiendas autorizadas freshly
OLI DE CÀRTAM

OLI DE CÀRTAM

INCI: Carthamus Tinctorius Seed Oil

Obtenció: El càrtam o safranó és una planta herbàcia de la família Asteraceae. L'oli que s'obté del premsatge en fred de les seves llavors s'utilitza en alimentació o com a colorant natural.

Beneficis: Té una alta concentració d'àcid linoleic i vitamina K, que ajuda a tractar pells irritades o cansades. És un oli més aviat sec, que penetra ràpidament i hidrata la pell sense deixar-la greixosa.

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT

Glow Edition Body Oil
Sello Premio Glamour
Últimas unidades

Glow Edition Body Oil

Limited edition - 100ml

Preu regular

29,00 €

Preu

21,75 €

- 25%

PRODUCTES QUE CONTENEN AQUEST INGREDIENT


CERCA INGREDIENTS